ʻO ka nani o ka home pehea e koho ai i nā pua artificial

Pua hanaʻO nā pua hoʻopunipuni i hana ʻia me ka siliki, pepa crepe, polyester, plastic, crystal a me nā mea ʻē aʻe, a me nā pua maloʻo i kālua ʻia me nā pua, ka mea i ʻike maʻamau i nā pua artificial i ka ʻoihana.ʻO nā pua artificial, e like me ka inoa i hōʻike ʻia, ʻo ia ka pua ma ke ʻano he kiʻi hoʻolālā, me ka lole, ka ʻili, ke kilika, ka plastic a me nā mea maka e hoʻohālike ai.

Nā wahi noi no nā pua pua nani
ʻO ka wehe ʻana i nā hoʻolauleʻa, nā ʻahaʻaina mare, nā keʻena keʻena, ka nani o ka home, nā mea hoʻonaninani i nā hōkele nui, nā hale hōʻikeʻike, nā hale kūʻai nui, nā keʻena a me nā manawa lehulehu.

ʻO ka nani o ka home pehea e koho aipua pua

ʻO ke ʻano hoʻonaninani a me ke koho wahi hoʻonoho
No ka laʻana, tulip, hydrangeas, lilia, moonflowers, roses a me nā pua ʻoluʻolu a me ke aloha ʻē aʻe, kūpono loa no nā lumi noho a me nā lumi ʻaina.
A ʻo ke ʻano hoʻonaninani rustic, ʻoi aku ka maikaʻi me kekahi ʻano hua a me nā lālā ʻōmaʻomaʻo,

e like me: persimmon, holly, cranberry fruit short branch, five grain fruit, etc., ua lele mai kahi lumi papaaina ma'amau a hou e hoike mai.

https://www.futuredecoration.com/mini-artificial-plant-lover%e2%80%b2s-tear-lovely-potted-plant-for-gift-for-indoor-decoration-product/

Ke koho ipu
Hiki ke hoʻohālikelike ʻia nā kīʻaha lāʻau me nā pua mehana a me nā ʻuhane a me ka papa huaʻai, ʻoiai ʻoi aku ka maikaʻi o ke aniani, nā ipu kālā me nā pua nani.

Ke koho ʻana i ka helu o nā hoʻonohonoho pua
Inā ʻo ke kala o nā pua e hōʻike i ke ʻano o nā kau like ʻole, a laila ʻo ka helu o nā pua e hōʻike i ke ʻano o nā wahi like ʻole.Hoʻokahi lālā o ka maluhia, ʻelua a ʻekolu paha lālā o ka māmā a me ka mālamalama, nā lālā he nui o ka hoihoi maikaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Nov-17-2022